Escape Xperience: €25 per team

Escape Xperience

Escape Xperience - Een Escape Room in Valencia, maar dan buiten

Met Escape Xperience beleef je de stad Valencia op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Onze Xperience is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Onder aan deze pagina vind je meer informatie over de spellen die we in Valencia aanbieden.

Het zonnige Valencia, bekend om zijn traditionele paella en sinaasappels, is de ideale plaats voor een Escape Game. De stad heeft een mooie mix aan historische en moderne gebouwen. Je kijkt er je ogen uit, als je weet waar je moet kijken. Tijdens onze Escape Game Valencia ga je op zoek naar de Heilige Graal, terwijl je op de vlucht bent voor de lokale politie. Je komt onder meer langs de Torres de Serranos, de Valencia Cathedral, de Turia Fountain en La Lonja de la Seda.  

Onze Escape Rooms in Valencia

Valencia - De Heilige Graal

Ontdek Valencia terwijl je ontsnapt aan de plaatselijke autoriteiten! De Heilige Graal is gestolen uit de Kathedraal van Valencia, en jullie zijn de hoofdverdachten. Je probeert je onschuld te bewijzen door zelf de Heilige Graal te vinden. Lukt het jullie de Heilige Graal binnen 2 uur te vinden?
 

Startlocatie Torres de Serranos in Valencia
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Nederlands Engels Spaans
Boek nu! Boek nu!