De stad als escape room in Valencia

Boek je escape tour in Valencia

Boek Valencia als escape room bij Escape Xperience Valencia - de Heilige Graal

Valencia - de Heilige Graal

Boek nu:  Nederlands      Engels      Spaans

Ontdek Valencia terwijl je vlucht voor de plaatselijke autoriteiten!
De Heilige Graal is gestolen uit de Kathedraal van Valencia en de plaatselijke politie heeft jullie aangewezen als de hoofdverdachten. Jullie gaan jullie onschuld proberen te bewijzen door zelf de Heilige Graal te vinden. Lukt het jullie binnen 2 uur? 

Startlocatie Torres de Serranos in Valencia
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk

 

De stad als escape room in Valencia

Met Escape Xperience wordt de historische binnenstad van Valencia een escape room. Beleef een spannend avontuur aan de hand van onze Escape tour. Tijdens de toch ontdek je de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia, dus ontdek het prachtige Valencia met onze Escape room games! Lukt het jullie de missie binnen de tijd te halen?

Meer informatie over Valencia

Het zonnige Valencia, bekend om zijn traditionele paella en sappige sinaasappels, is de ideale plaats voor stadswandelingen en Escape rooms. De stad heeft een rijke geschiedenis die tot uiting komt in een prachtige mix van historische en moderne architectuur. Van de majestueuze gotische kathedraal tot aan de futuristische architectuur van de Stad van Kunsten en Wetenschappen - Valencia biedt een bijzondere ervaring voor elke bezoeker. Verken de smalle straatjes van de oude stad, bewonder de kleurrijke gevels en ontdek de verborgen plekjes die deze bruisende stad te bieden heeft.

Tijdens onze Escape tour in Valencia ga je op zoek naar de Heilige Graal, terwijl je op de vlucht bent voor de lokale politie. Je komt onder meer langs de Torres de Serranos, de Valencia Cathedral, de Turia Fountain en La Lonja de la Seda.