De stad als escape room in Arnhem

Boek je Escape tour in Arnhem

Boek Arnhem als escape room bij Escape Xperience - de Mysterieuze Vermissing

Arnhem - de Mysterieuze Vermissing

Boek nu:  Nederlands

Tijdens deze Xperience beleef je Arnhem in het jaar 1717. De belangrijkste minister van Zweden is vermist en is voor het laatst gezien in Arnhem. Zijn dochter Henriette is naar de stad gekomen om hem te zoeken. Verspreid door het centrum vinden jullie aanwijzingen waardoor jullie kunnen ontdekken wat er gebeurd is. Lukt het jullie haar binnen 2 uur te helpen haar vader te vinden?

Startlocatie De Koepelkerk in Arnhem
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk

 

De stad als escape room in Arnhem

Met Escape Xperience wordt de binnenstad van Arnhem een escape room. Beleef het spannende verhaal van de vermiste minister van Zweden tijdens onze Escape tour: de Mysterieuze Vermissing.  Redden jullie het om alle puzzels binnen de tijd op te lossen zodat Henriette haar vader weer kan vinden?

Meer informatie over Arnhem

Arnhem is een van de oudere steden van Nederland. De stadsnaam, vroeger bekend als Arneym, werd voor het eerst benoemd in een register uit het jaar 893. De nederzetting kreeg in 1233 stadsrechten. Tijdens de tweede wereldoorlog werd de stad zwaar onder vuur genomen tijdens de Slag om Arnhem - een historische veldslag die plaatsvond van 17 tot en met 25 september 1944. Een groot gedeelte van het oude stadscentrum, waaronder ook de Eusebiuskerk, werd tijdens deze veldslag vernietigd. Na de oorlog werd de kerk opnieuw gebouwd. Ondanks het oorlogsgeweld heeft Arnhem nog steeds een bijzonder historisch centrum waar veel bijzondere gebouwen te zien en verhalen te vertellen zijn.

Tijdens onze Escape Xperience kom je onder meer langs de Koepelkerk, de Eusebiuskerk, de Sint-Walburgiskerk, het Duivelshuis en de Sabelpoort.
Meer informatie over onze Escape Game in Arnhem vind je onder aan de pagina. Voor meer informatie over Arnhem kun je terecht op de website van VisitArnhem.