Escape Xperience: €25 per team

Escape Xperience

Escape Xperience - Een Escape Room in Arnhem, maar dan buiten

Met Escape Xperience beleef je de stad Arnhem op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Onze Xperience is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Onder aan deze pagina vind je meer informatie over de spellen die we in Arnhem aanbieden.

Arnhem is een van de oudere steden van Nederland. De stadsnaam, vroeger bekend als Arneym, werd voor het eerst benoemd in een register uit het jaar 893. De nederzetting kreeg in 1233 stadsrechten. Tijdens de tweede wereldoorlog werd de stad zwaar onder vuur genomen tijdens de Slag om Arnhem - een historische veldslag die plaatsvond van 17 tot en met 25 september 1944. Een groot gedeelte van het oude stadscentrum, waaronder ook de Eusebiuskerk, werd tijdens deze veldslag vernietigd. Na de oorlog werd de kerk opnieuw gebouwd. Ondanks het oorlogsgeweld heeft Arnhem nog steeds een bijzonder historisch centrum, waar veel bijzondere gebouwen te zien en verhalen te vertellen zijn. 

Tijdens onze Escape Xperience kom je onder meer langs de Koepelkerk, de Eusebiuskerk, de Sint-Walburgiskerk, het Duivelshuis en de Sabelpoort.

Deze Escape Xperience wordt momenteel alleen in het Nederlands aangeboden.
Meer informatie over onze Escape Game in Arnhem vind je onder aan de pagina.
Voor meer informatie over Arnhem kun je terecht op de website van VisitArnhem.

Onze Escape Rooms in Arnhem

Arnhem - de Mysterieuze Vermissing

Tijdens deze Xperience beleef je Arnhem in het jaar 1717. De belangrijkste minister van Zweden is vermist en is voor het laatst gezien in Arnhem. Zijn dochter Henriette is naar de stad gekomen om hem te zoeken. Verspreid door het centrum vinden jullie aanwijzingen waardoor jullie kunnen ontdekken wat er gebeurd is. Lukt het jullie haar binnen 2 uur te helpen haar vader te vinden?
 

Startlocatie De Koepelkerk in Arnhem
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Nederlands Engels Spaans
Boek nu!