De stad als escape room in Breda

Boek je Escape tour in Breda

Boek Breda als escape room bij Escape Xperience - de vlucht van Willem van Oranje

Breda - De Vlucht van Willem van Oranje

Boek nu:  Nederlands

Tijdens deze Xperience beleef je Breda in het jaar 1567. Willem van Oranje moet zijn kasteel en de stad ontvluchten, want het leger onder leiding van Spaanse hertog Alva is in aantocht. Willem begint aan een zoektocht door de stad om een waardevolle stadsplattegrond vinden die cruciale informatie bevat voor de herovering van de stad. Lukt het jullie de kaart te vinden en Willem veilig de stad uit te krijgen binnen 2 uur?

Startlocatie Kasteelplein 10, 4811 XC Breda
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk

 

De stad als escape room in Breda

Met Escape Xperience wordt de historische binnenstad van Breda een escape room. Beleef de geschiedenis rondom Willem van Oranje en de Nassau's en ontdek Breda met onze Escape room games! Lukt het jullie om samen met Willem van Oranje de stad te heroveren?

Meer informatie over Breda

Breda is een stad met een rijke geschiedenis en een opmerkelijke charme. Als een van de grootste steden in de provincie Noord-Brabant biedt Breda een uitnodigende mix van historische pracht en hedendaagse levendigheid. Met meer dan 180.000 inwoners ademt deze stad een vriendelijke en ontspannen sfeer, perfect voor een Escape Xperience in de binnenstad!

Wat Breda extra bijzonder maakt, is de nauwe band met het historische Huis van Oranje-Nassau. Het Kasteel van Breda, voorheen het stadspaleis van de Nassau's, is  een van de vele voorbeelden van de de historische verbondenheid met deze koninklijke familie. Het kasteel is een tastbare herinnering aan de invloed van de Nassau's op de stad en hun rol in de Nederlandse geschiedenis.

Onze Escape Xperience biedt je de gelegenheid om Breda te verkennen op een unieke manier, waarbij je door de straten dwaalt die ooit werden bewandeld door Willem van Oranje. Ontdek de bruisende stad Breda en laat je verrassen door de geschiedenis van Breda en de nauwe banden met de Nassau's.

Voor meer informatie over Breda kun je terecht op de website van VVV Breda.