Escape Xperience: €25 per team

Escape Xperience

Escape Xperience - Een Escape Room in Breda, maar dan buiten

Met Escape Xperience beleef je de stad Breda op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Onze Xperience is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Onder aan deze pagina vind je meer informatie over de spellen die we in Breda aanbieden.

Breda is een stad met een rijke geschiedenis en een opmerkelijke charme. Als een van de grootste steden in de provincie Noord-Brabant biedt Breda een uitnodigende mix van historische pracht en hedendaagse levendigheid. Met meer dan 180.000 inwoners ademt deze stad een vriendelijke en ontspannen sfeer, perfect voor een Escape Xperience in de binnenstad!

Wat Breda extra bijzonder maakt, is de nauwe band met het historische Huis van Oranje-Nassau. Het Kasteel van Breda, voorheen het stadspaleis van de Nassau's, is  een van de vele voorbeelden van de de historische verbondenheid met deze koninklijke familie. Het kasteel is een tastbare herinnering aan de invloed van de Nassau's op de stad en hun rol in de Nederlandse geschiedenis.

Onze Escape Xperience biedt je de gelegenheid om Breda te verkennen op een unieke manier, waarbij je door de straten dwaalt die ooit werden bewandeld door Willem van Oranje. Ontdek de bruisende stad Breda en laat je verrassen door de geschiedenis van Breda en de nauwe banden met de Nassau's. 

Deze Escape Xperience wordt momenteel alleen in het Nederlands aangeboden.
Voor meer informatie over Breda kun je terecht op de website van VVV Breda.

Onze Escape Rooms in Breda

Breda - De Vlucht van Willem van Oranje

Tijdens deze Xperience beleef je Breda in het jaar 1567. Willem van Oranje moet zijn kasteel en de stad ontvluchten, want het leger onder leiding van Spaanse hertog Alva is in aantocht. Willem begint aan een zoektocht door de stad om een waardevolle stadsplattegrond vinden die cruciale informatie bevat voor de herovering van de stad. Lukt het jullie de kaart te vinden en Willem veilig de stad uit te krijgen binnen 2 uur?

 

Startlocatie Kasteelplein 10, 4811 XC Breda
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Nederlands Engels Spaans
Boek nu!