Escape Xperience: €25 per team

Escape Xperience

Escape Xperience - Een Escape Room in Den Bosch, maar dan buiten

Met Escape Xperience beleef je de stad Den Bosch op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Onze Xperience is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Onder aan deze pagina vind je meer informatie over de spellen die we in Den Bosch aanbieden.

Den Bosch, ook bekend als 's-Hertogenbosch, is een ontzettend leuke stad voor een stadswandeling door de vele bezienswaardigheden in de binnenstad. De stad is een van de grotere Brabantse steden, en dat kun je terugzien aan het aantal trekpleisters in de binnenstad. De stad staat bekend als een Rooms-katholiek bolwerk, waarvan nog veel kenmerken in de architectuur en in de kunst zijn terug te vinden. Neem bijvoorbeeld de Sint-Janskathedraal: volgens velen beschouwd als het hoogtepunt van de Brabantsche gotiek.

Voor meer informatie over activiteiten en evenementen in en rondom Den Bosch kun je terecht op de website van VVV Visit Den Bosch
De schilderijen van Jeroen Bosch zijn online te bekijken op de website van Bosch Project.

Onze Escape Rooms in Den Bosch

Den Bosch - het Mysterie van Jeroen Bosch

Tijdens deze City Xperience beleef je Den Bosch in het jaar 1517. Beroemde schilder Jeroen Bosch is recent overleden. Wanneer zijn weduwe Aleid thuiskomt ontdekt ze dat zijn meest beroemde schilderijen zijn gestolen. De dief is van plan ze te verbranden. De verborgen betekenissen en mysteries van de schilderijen van haar man, zullen Aleid naar de dief en schilderijen leiden. Lukt het jullie ze binnen 2 uur te vinden, voor het te laat is?
 

Startlocatie Markt 61 in Den Bosch
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Nederlands Engels Spaans
Boek nu! Boek nu!

Den Bosch - Legendes en Volksverhalen

Tijdens deze Xperience beleef je Den Bosch in het jaar 1542. Maarten van Rossum en zijn leger staan op het punt de stad aan te vallen. Willem Mool, kroniekschrijver van de stad, heeft een idee: met zijn kennis van de geschiedenis, legenden en volksverhalen van de stad kunnen jullie alle belangrijke figuren verzamelen die de stad hebben beschermd. Deze verzamelen jullie op jullie schild, die jullie vervolgens aan de stadsmuur moeten bevestigen. Lukt het jullie binnen 2 uur alle beschermers van de stad te verzamelen en zo de stad te beschermen?
 

Startlocatie Zuidkant van de Sint Janskathedraal in Den Bosch
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Nederlands Engels Spaans
Boek nu!