Escape Xperience: €25 per team

Escape Xperience

Escape Xperience - Een Escape Room in Maastricht, maar dan buiten

Met Escape Xperience beleef je de stad Maastricht op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Onze Xperience is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Onder aan deze pagina vind je meer informatie over de spellen die we in Maastricht aanbieden.

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland. Aan de hand van archeologische opgravingen is bepaald dat de stad al minstens 2000 jaar bewoond is. De stad ontwikkelde zich in die periode van Romeinse vesting naar middeleeuws religieus centrum en later tot garnizoenstad. Tegenwoordig staat de stad mede door de aanwezigheid van enkele kunstopleidingen bekend als cultureel centrum van betekenis. Tijdens onze Escape Xperience kom je onder meer langs Hertogsmolen, de Bisschopsmolen, De Sint Servaasbasiliek, de Servaasbrug, de Dominicanenkerk, de Helpoort, de middeleeuwse stadsmuur en het Dinghuis.

Deze Escape Xperience wordt momenteel alleen in het Nederlands aangeboden.
Voor meer informatie over Maastricht kun je terecht op de website van VVV Maastricht.

Onze Escape Rooms in Maastricht

Maastricht - de Sleutel van Servatius

Tijdens deze Xperience ontdek je de overblijfselen uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen in het centrum van Maastricht terwijl je zoekt naar de sleutel van Sint Servatius. Een kunstroofbende probeert op basis van aanwijzingen in een middeleeuws manuscript de sleutel te bemachtigen. Lukt het jullie de kunstroofbende te snel af te zijn?
 

Startlocatie De Servaasfontein, bij de Sint Servaasbasiliek in Maastricht
Spelduur 2 uur
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Nederlands Engels Spaans
Boek nu!