Escape Xperience

Algemene voorwaarden

Versie 1.0
Datum: 18-10-2022

 

De algemene voorwaarden van Escape Xperience zijn toepasbaar op alle overeenkomsten die met Escape Xperience worden afgesloten.

Algemeen

Escape Xperience is een initiatief van Jolanda Homans-Krimp en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 87185229.

De bevestiging

Als je een City Xperience boekt bij Escape Xperience, dan ontvang je per mail de bevestiging van je boeking. Als de betaling is voldaan, dan krijg je in dezelfde mail de inloggegevens voor het spel. Als de betaling niet is gelukt, dan wordt deze mail niet gestuurd. 

De betaling

De betaling dient vooraf te worden voldaan. Als de boeking is ingediend maar nog niet is betaald, dan nemen we zo snel mogelijk per e-mail contact met je op om na te gaan of we je hierbij kunnen helpen.

De app

Escape Xperience werkt samen met partner Loquiz. Loquiz biedt de Loquiz app aan, waarin wij onze games beschikbaar stellen. Escape Xperience kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten en problemen van Loquiz.

Problemen met het gebruik van de app

In het geval dat de Loquiz app tijdelijk niet beschikbaar is er problemen spelen waardoor de app niet kan worden gebruikt, dan zullen we op case by case basis zoeken naar een goede oplossing, waarbij een spel op een ander moment alsnog kan worden gespeeld.

Verantwoordelijkheid voor veiligheid tijdens het spelen

De spelers blijven tijdens het spelen van de Escape Xperience te allen tijde verantwoordelijk voor het letten op hun eigen veiligheid. Escape Xperience kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade (letsel en/of materiaalschade) door ongevallen. We wijzen onze klanten hier ook op tijdens het boekingsproces, en vragen hen hier akkoord op te geven.

Een boeking annuleren

Een City Xperience kan uitsluitend worden geannuleerd wanneer het spel nog niet is gespeeld.
Een City Xperience kan uiterlijk worden geannuleerd 3 dagen na de boekingsdatum.
Bij het annuleren van een boeking wordt 100% van het betaalde tarief vergoed.