Escape Xperience

Een op maat gemaakte Escape Game 

Escape Xperience biedt bedrijven en grote groepen de mogelijkheid voor een op maat gemaakte Escape Game, door het spel aan te passen aan de wensen van je groep of organisatie. Xperiences kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als teamuitjes of als hulpmiddel bij de onboarding van nieuwe medewerkers. Ook voor andere grote groepen kunnen we een op maat gemaakte Escape Xperience maken, bijvoorbeeld voor familiebijeenkomsten. Meer informatie over onze diensten vind je op de Over Ons-pagina.

Wat is er mogelijk?

We kunnen een van onze Escape Xperiences aanpassen op de behoeften van jullie groep/organisatie. Een aantal voorbeelden van veel gevraagde aanpassingen: 

  • De startlocatie kan worden aangepast
  • De eindlocatie kan worden aangepast
  • Er kan een verzamelpunt halverwege het spel worden toegevoegd, voor bijvoorbeeld een gezamelijke lunch
  • De maximale speeltijd kan worden uitgebreid
  • Verschillende antwoorden/vragen per team
  • Persoonlijke resultatenpagina waarop jullie elkaars groepsfoto's, eindscores, antwoorden en speeltijden kunnen vergelijken. 

Normaal gesproken is er sprake van een vaste startlocatie, maar dat is niet erg handig als er meerdere teams deelnemen.
We kunnen daarom meerdere routes maken voor jullie gepersonaliseerde Escape Game, zodat verschillende teams tegelijkertijd kunnen starten. Deze optie wordt over het algemeen alleen gekozen bij groepen van meer dan 20 teams (80+ personen).

 

Hoe werkt het?

We nemen, zodra je bij ons aangeeft interesse te hebben in een op maat gemaakte Escape Game, zo snel mogelijk contact met je op om de wensen af te stemmen. Vervolgens stellen we een offerte op.  Zodra jullie akkoord geven op de offerte sturen we jullie een e-mail met daarin alle startinstructies en de inloggegevens.   

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder!
Het helpt ons als je in je bericht aangeeft wat je ongeveer voor ogen hebt, wat de belangrijkste wensen zijn en het aantal spelers dat je verwacht. Alvast bedankt!

Contactformulier

Naam*
E-mailadres*