Escape Tours voor grote groepen en bedrijven

Bij Escape Xperience bieden we Escape tours voor grote groepen en bedrijven aan. Daarnaast bieden we de mogelijkheid een van onze beschikbare spellen aan te passen aan de wensen van je groep of organisatie, zodat de activiteit aansluit bij een breder programma.

Een Escape Xperience is leuk als teamuitje, als uitje voor een familiedag of bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. Meer informatie over onze Escape Tours vind je op de Over Ons-pagina.

Wat is er mogelijk?

We kunnen een van onze Escape Tours aanpassen op de behoeften van jullie grote groep/organisatie. Een aantal voorbeelden van veel gevraagde aanpassingen: 

  • De startlocatie kan worden aangepast
  • De eindlocatie kan worden aangepast
  • Er kan een verzamelpunt halverwege het spel worden toegevoegd, voor bijvoorbeeld een gezamelijke lunch
  • De maximale speeltijd kan worden uitgebreid
  • Persoonlijke resultatenpagina waarop jullie elkaars groepsfoto's, eindscores, antwoorden en speeltijden kunnen vergelijken 

Normaal gesproken is er sprake van een vaste startlocatie, maar dat is niet erg handig als er een groot aantal teams tegelijk speelt. We kunnen daarom meerdere routes maken voor jullie gepersonaliseerde Escape Game, zodat verschillende teams tegelijkertijd kunnen starten.

Deze optie wordt over het algemeen alleen gekozen bij groepen van meer dan 20 teams (80+ personen).

 

Hoe kunnen we een Escape Tour voor grote groepen boeken?

We nemen, zodra je bij ons aangeeft interesse te hebben in een op maat gemaakte Escape Tour, zo snel mogelijk contact met je op om de wensen af te stemmen. Vervolgens stellen we een offerte op.  Zodra jullie akkoord geven op de offerte sturen we jullie een factuur, en een e-mail met daarin alle startinstructies en de inloggegevens.   

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder! Het helpt ons als je in je bericht aangeeft wat je ongeveer voor ogen hebt, wat de belangrijkste wensen zijn en het aantal spelers dat je verwacht.

Alvast bedankt!

Contactformulier

Naam*
E-mailadres*