Escape Xperience

Een op maat gemaakte Escape Game 

Escape Xperience biedt bedrijven en grote groepen de mogelijkheid voor een op maat gemaakte Escape Game, door het spel aan te passen aan de wensen van je groep of organisatie. Xperiences kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als teamuitjes of als hulpmiddel bij de onboarding van nieuwe medewerkers. Ook voor andere grote groepen kunnen we een op maat gemaakte Escape Game maken, bijvoorbeeld voor familiebijeenkomsten. Meer informatie over onze diensten vind je op de Over Ons-pagina.

Wat is er mogelijk?

We kunnen een Escape Game ontwikkelen op jouw locatie naar keuze, zoals op bijvoorbeeld een kantoorlocatie. Kernwaarden en elementen zoals missie en visie kunnen we in de verhaallijn uitwerken. Om het af te maken plaatsen we ook jullie bedrijfslogo in het Escape Spel. We nemen jullie input mee, zodat de introductie- en de eindtekst zijn afgestemd op jullie wensen. 

Om de deelnemers nog enthousiaster te maken kunnen we ook een ranglijst opstellen van de prestaties van de deelnemende teams. Prijzen kunnen worden toegekend aan het winnende team, zodat samenwerking en communicatie binnen het team nog verder wordt gestimuleerd.  

Normaal gesproken is er sprake van een vaste startlocatie, maar dat is niet erg handig als er meerdere teams deelnemen.
We kunnen daarom meerdere routes maken voor jullie gepersonaliseerde Escape Game, zodat verschillende teams tegelijkertijd kunnen starten.

Tot slot kunnen we de teams naar een vast eindpunt leiden, zodat de afsluiting daarna gezamenlijk kan plaatsvinden.

 

Hoe werkt het?

We nemen, zodra je bij ons aangeeft interesse te hebben in een op maat gemaakte Escape Game, zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om de wensen te bespreken. Na dat gesprek maken we een inschatting van de hoeveelheid werk om het spel te ontwikkelen en stellen hiervoor een offerte op. Zodra beide partijen akkoord zijn over de voorwaarden plannen we daarna een afspraak op locatie om de routes te bepalen en het verhaal af te stemmen op de meegegeven wensen, en uiteraard ook op de locatie zelf.    

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder!
Het helpt ons als je in je bericht aangeeft wat je ongeveer voor ogen hebt, wat de belangrijkste wensen zijn en het aantal spelers dat je verwacht. 

Contactformulier

Naam*
E-mailadres*